CARNE PENTRU GRĂTARUL DE 1 MAI

TU CE PUI PE GRĂTARUL DE 1 MAI?

Dacă pe tine te atrage mai mult grătarul de 1 Mai, iar pe partenera/ul ta/tău masa de Paște, noi aducem armonia în familia voastră.

De 1 Mai, scapă de drumuri și comandă produsele noastre de măcelărie ready-to-cook, provenite de la animale crescute în mod natural și marinate după o metodă proprie. Toate preparatele au instrucțiuni de gătire, pentru un grătar suculent și fraged, așa cum ar trebui să iasă.

DESPRE PRODUSELE NOASTRE

Produsele noastre de măcelărie ready-to-cook, provin de la animale crescute în mod natural, tranșate și marinate în unitatea noastră după o metodă proprie, artizanală, păstrând cele mai ridicate standarde de calitate și igienă.

Toate produsele sunt la nivel de specialitate HoReCa, calitate premium și au instrucțiuni de gătire, asigurându-te, astfel, că vei găti o masă pe care o va lăuda toată familia.

Vita este Black Angus România, maturată după o rețetă proprie. Maturarea cărnii reprezintă stadiul în care, datorită transformărilor din structura cărnii, aceasta îşi măreşte capacitatea de hidratare şi de reținere a apei şi îşi îmbunătățeşte caracteristicile senzoriale: frăgezime, suculență, aromă.

Maturarea se efectuează în vitrine speciale de maturare, durata fiind între 14 şi 28 zile, aceasta începând cu aproximativ 24 de ore după sacrificarea animalului. Păstrarea cărnii în vederea maturării la 2ºC reprezintă cea mai bună cale prin care microorganismele sunt ținute sub control şi riscul dezvoltării acestora este minim.

Livrarea se face în recipiente de unică folosință, respectând toate normele de igienă impuse de situația actuală.

ZONE DE LIVRARE ȘI PROGRAM

București (toate sectoarele), Pipera, Otopeni, Voluntari, Tunari, Corbeanca, Mogoșoaia, Ștefăneștii de Jos, Bragadiru, Măgurele, Cernica, Chiajna, Chitila, Dobroești, Popești Leordeni, Roșu, Balotești.

PROGRAM LIVRĂRI: luni – sâmbătă, 12.00 – 20.00

Comenzile se livrează a doua zi după ce acestea au fost plasate.

METODE DE PLATĂ

Comenzile se achită la momentul livrării, prin numerar, card de masă sau card bancar.

COMANDĂ MINIMĂ

  • Zona 1: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Pipera, Voluntari, Otopeni

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minimum 100  de lei. Sub acest prag, taxă de transport 20 de lei.

  • Zona 2: Sector 4, Sector 5, Sector 6, Tunari, Ștefăneștii de Jos

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minimum 150  de lei. Sub acest prag, taxă de transport 20 de lei.

  • Zona 3: Bragadiru, Măgurele, Mogoșoaia, Cernica, Chiajna, Chitila, Corbeanca, Dobroești, Popești Leordeni, Roșu, Balotești

Comandă minimă de 150 lei, la care se adaugă taxă de transport 20 de lei.