MENIUL DE PAȘTE și GRĂTARUL DE 1 MAI

MASA DE PAȘTE GĂTITĂ DE NOI, CU GUSTUL DE ACASĂ 

Am scos rețetele de la bunica și îți propunem un meniu de Paște cu preparate gătite în ziua livrării, care îți aduc gustul sărbătorilor din familie.

Preluăm comenzile de Paște până vineri, 30 aprilie.

Livrăm comenzile vineri, 30 aprilie și sâmbătă, 1 mai. Te rugăm să specifici în comandă ziua în care vrei să-ți livrăm preparatele de Paște.

DESPRE PRODUSELE NOASTRE

Preparatele de Paște vor fi gătite în bucătăria noastră, în ziua livrării, folosind ingrediente proaspete, de sezon, după rețete tradiționale, care să vă aducă pe masă gustul sărbătorilor din copilărie.

Produsele de măcelărie ready-to-cook și specialitățile din carne din categoria Băcănie provin de la animale crescute în mod natural, tranșate și marinate în unitatea noastră după o metodă proprie, artizanală, păstrând cele mai ridicate standarde de calitate și igienă.

Pe tot procesul de gătire și livrare păstrăm cele mai exigente standarde de igienă și calitate. Livrarea se va face în recipiente de unică folosință, respectând toate normele de igienă impuse de situația actuală.

ZONE DE LIVRARE ȘI PROGRAM

București (toate sectoarele), Pipera, Otopeni, Voluntari, Tunari, Corbeanca, Mogoșoaia, Ștefăneștii de Jos, Bragadiru, Măgurele, Cernica, Chiajna, Chitila, Dobroești, Popești Leordeni, Roșu, Balotești.

PRELUARE COMENZI PAȘTE: Până vineri, 30 aprilie, în limita stocului de produse disponibile.

PROGRAM LIVRĂRI PAȘTE: vineri, 30 aprilie și sâmbătă, 1 mai, până la ultima comandă livrată.  Vă rugăm să specificați preferința dumneavoastră  la plasarea comenzii.

METODE DE PLATĂ

Comenzile se achită la momentul livrării, prin numerar, card de masă sau card bancar.

COMANDĂ MINIMĂ

  • Zona 1: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Pipera, Voluntari, Otopeni

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minimum 100 de lei. Sub acest prag, taxă de transport 20 de lei.

  • Zona 2: Sector 4, Sector 5, Sector 6, Tunari, Ștefăneștii de Jos

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minimum 150 de lei. Sub acest prag, taxă de transport 20 de lei.

  • Zona 3: Bragadiru, Măgurele, Mogoșoaia, Cernica, Chiajna, Chitila, Corbeanca, Dobroești, Popești Leordeni, Roșu, Balotești

Comandă minimă de 150 lei, la care se adaugă taxă de transport 20 de lei.