Magazin

Tomahawk Bone in Steak (antricot de vită maturată cu os) – 0.9kg

Aprox. 600g/ bucată Din cauza poziționării osului în carcasă, nu putem standardiza greutatea bucății livrate. Astfel, la livrare, vei plăti exact greutatea primită, care poate varia cu pana la +/- 20% față de estimarea listată aici, pe site.

139,00 lei

Ingrediente: antricot de vită cu os, marinat cu rozmarin și ulei de măsline. Produs livrat crud, ready-to-cook, cu instrucțiuni de gătire.

Continuă Cumpărăturile

    Descriere

    Preparate din carne de vită Black Angus România, tranșate în unitatea noastră, după o metodă artizanală, păstrând cele mai ridicate standarde de calitate și igienă.

    Maturarea cărnii reprezintă stadiul în care, datorită transformărilor din structura cărnii, aceasta îşi măreşte capacitatea de hidratare şi de reținere a apei şi îşi îmbunătățeşte caracteristicile senzoriale: frăgezime, suculență, aromă. Maturarea se efectuează în vitrine speciale de maturare, durata fiind între 14 şi 28 zile, aceasta începând cu aproximativ 24 de ore după sacrificarea animalului. Păstrarea cărnii în vederea maturării la 2ºC reprezintă cea mai bună cale prin care microorganismele sunt ținute sub control şi riscul dezvoltării acestora este minim.

    Livrarea se face în recipiente de unică folosință, respectând toate normele de igienă impuse de situația actuală.

    Informații suplimentare

    Greutate

    600 g/ ambalaj, +/-20%

    Porții estimate

    n/a

    Alergeni

    n/a.

    Toate alergiile sau intoleranțele alimentare trebuie luate în considerație la plasarea comenzii, produsele pot conține urme de alergeni care nu fac parte din ingredientele rețetei.