TERMENI SI CONDITII

I. INTRODUCERE 

Capitoul defineste conditiile de utilizare a website-ului www.food-market.ro  de catre vizitatori. Prin utilizarea website-ului si/sau prin plasarea unui comenzi, va dati acordul pentru respectarea Termenilor si Conditiilor descrise in capitolul introductiv.

In lipsa acceptarii Termenilor si Conditiilor descrise mai jos, utilizarea website-ului nu poate fi posibila. 

Aspectele privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de “Politica de confidentialitate”, care completeaza aceasta sectiune de “Termeni si Conditii”. Va rugam sa cititi in intregime politica de confidentialitate cu privire la datele personale prelucrate accesand acest link.

II. IDENTITATE 

Website-ul www.food-market.ro este proprietatea SC WHOLE FOOD PROCESSING (WFP) SRL cu sediul în Ilfov, oras Voluntari, Bulevardul Pipera, nr. 2, cladirea PIPERA I, et. 1, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului București de pe lângă Tribunalul Bucuresti cu nr. J23/3942/2019, Cod Unic de Inregistrare RO 38330006, denumită în continuare Operator trickSHOT Food Market.

III. PROPRIETATE INTELECTUALA 

Intregul continut al website-ului – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea Operator trickSHOT Food Market, a Grupului trickSHOT,  si a partenerilor sai si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

a) UTILIZAREA CONTINUTULUI WEBSITE-ULUI

In calitate de utilizator, trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul website-ului www.food-market.ro

Navigarea pe website-ul nostru nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acesta, de catre orice persoana, fara a obtine in prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare. Incercarea, de orice natura, de modificare a imaginilor si informatiilor prezentate pe website-ul  www.food-market.ro da dreptul unilateral si neechivoc detinatorilor sai legali de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal, astfel ca orice incercare de a exploata website-ul in scopuri comerciale sau contrare intereselor Operatorul trickSHOT Food Market sau Grupului trickSHOT este interzisa.

Nu utilizati website-ul in mod necorespunzator! De exemplu, nu incercati sa influentati sau sa le accesati în alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite de trickSHOT Food Market. Putem anula furnizarea serviciilor catre dvs. daca nu sunt respectate Termenii si Conditiile sau politicile noastre, ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

b) RESPONSABILITATE

Operatorul trickSHOT Food Market face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe website sa fie corecte, exacte si actualizate, insa nu isi asuma nicio raspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori in continutul acestuia. Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, iar anumite caracteristici ale produselor finite pot diferi fata de imagini.

Cu toate acestea, Operatorul trickSHOT Food Market va prezinta cat mai detaliat si corect produsele si serviciile, respectând acuratetea acestora.

Cu exceptia cazurilor in care se prevede contrariul, nu declaram si nu garantam:

 • Ca exista identitate intre produsele prezentate in imaginile publicate pe website-ul www.food-market.ro si produsele care vor fi comandate;
 • Disponibilitatea website-ului www.food-market.ro sau operarea acestuia fara erori sau intreruperi;
 • Compatibilitatea website-ului www.food-market.ro cu sistemul de operare si software-ul telefonului sau calculatorului utilizatorilor;
 • Utilizarea si navigarea website-ului se face pe raspunderea utilizatorilor. Astfel, utilizand acest website sunteti de acord ca Operatorul trickSHOT Food Market nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea si utilizarea website-ului, inclusiv dar fara a se limita la defectiuni sau virusi care pot aparea pe computerul/ telefonul dvs., sau orice alta platforma pe care utilizati website-ul.

IV. UTILIZAREA PLATFORMEI DE COMENZI ONLINE www.food-market.ro

 1. MODALITATEA DE A EFECTUA COMENZILE PRIN PLATFORMA www.food-market.ro.

Operatorul trickSHOT Food Market pune la dispozitia utilizatorilor/cumparatorilor o platforma online prin care acestia vor putea plasa o comanda pentru achizitonarea produselor afisate pe website-ul  www.food-market.ro.

Cumpararea produselor se poate face prin completarea formularului de comanda cu datele solicitate si/ sau prin inregistrarea utilizatorilor.

Utilizatorul/cumparatorul raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate pentru plasarea comenzii sau inregistrarea contului.

Operatorul trickSHOT Food Market raspunde pentru onorarea comenzilor primite si pentru conformitatea produselor furnizate utilizatorilor/cumparatorilor.

Prin finalizarea comenzii utilizatorul/cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si actualizate la data plasarii comenzii. Prin finalizarea comenzii, utilizatorul/cumparatorul consimte ca angajatii trickSHOT Food Market sa il contacteze in situatia in care este necesara completarea datelor comenzii/ de livrare sau alte nevoi operationale sau administrative.

Clientul poate anula comanda cu minimum 12 ore inainte intervalului de livrare programat. Comenzile personalizate, pentru care s-a facut achizitie dedicata de produse, pot fi anulate cu minimum  72 de ore.

Operatorul trickSHOT Food Market poate anula comanda efectuata de catre utilizator/ cumparator, in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Operatorul trickSHOT Food Market, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre utilizator/cumparator sunt incomplete si/sau incorecte. Pentru motive justificate, Operatorul trickSHOT Food Market isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor/cumparatorilor in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca in baza conduitei sau activitatii necorespunzatoare, actiunile acestora ar putea prejudicia Operatorul trickSHOT Food Market sau Grupul trickSHOT.
 1. MODALITATEA DE PLATA

Operatorul trickSHOT Food Market asigura prepararea si livrarea corespunzatoare a produselor comandate de catre utilizatori/cumparatori. Plata comenzii se va face de catre acestia prin modalitatile puse la dispozitie de catre Operatorul trickSHOT Food Market.

 • Numerar
 • Card Bancar: MasterCard, Maestro, Visa
 • Carduri de masa: Up România, Sodexo, Endenred
 • Tichete de masă: Sodexo, Edenred

Operatorul trickSHOT Food Market nu va putea fi tras la raspundere pentru orice intarziere in executare sau neexecutarea furnizarii produselor in cazul în care apar probleme ca urmare a oricarui eveniment care este în afara controlului sau.

 1. ZONE DE LIVRARE ȘI COMENZI MINIME 
 • Zona 1 – LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI PESTE 99 DE LEI. Sub această valoare, se aplică taxa de livrare.

Sector 1, Sector 2, Sector 3, Pipera, Voluntari, Otopeni

 • Zona 2 – LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI PESTE 149 DE LEI. Sub această valoare, se aplică taxa de livrare.

Sector 4, Sector 5, Sector 6, Tunari,  Ștefăneștii de Jos

 • Zona 3 – COMANDĂ MINIMĂ DE 149 de lei, LA CARE SE ADAUGĂ TAXA DE LIVRARE

Bragadiru, Măgurele, Mogoșoaia, Cernica, Chiajna, Chitila 

 1. POLITICA DE RETUR SI RESPONSABILITATE

Fotografiile preparatelor culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fata de imagini.

Operatorul trickSHOT Food Market poate publica pe website produse/promotii practicate de catre acesta intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil.

Astfel, Operatorul trickSHOT Food Market isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care un produs comandat de catre utilizator/cumparator nu poate fi furnizat de catre Operatorul trickSHOT Food Market, acesta din urma va informa oaspetele.

Operatorul trickSHOT Food Market raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de oaspeti în legatura cu calitatea produselor sau in legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea, ambalarea, vanzarea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformei online. In cazul in care, in urma verificarii, se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre oaspete in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc.

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

 • produse preparate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (explicit in formularul de comanda sau pe orice canal de comunicare);
 • produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
 • produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

In cazul exceptional cand un produs nu poate fi inlocuit, contravaloarea produselor va fi returnata clientului in termen legal de pana la 21 de zile.

V. PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE

Operatorul trickSHOT Food Market  isi stabileste singur regulamentele promotiilor si ale ofertelor speciale pe care le desfasoara. Promotiile active sunt aduse la cunostinta clientilor prin intermediul website-ului, prin email, newsletter sau alte modalitati de promovare. De promoții beneficiaza doar acei participanti care respecta intocmai regulile afisate, Operatorul trickSHOT Food Market rezervandu-si dreptul de a intrerupe sau anula in orice moment promotia fara o notificare prealabila.

VI. MODIFICARI

Operatorul trickSHOT Food Market  isi rezerva dreptul de a modifica, actualiza sau intrerupe operarea acestui website sau al oricarui continut publicat pe acest website in orice moment, fara o notificare prealabila.

Putem, de asemenea, modifica si acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp.

VII. DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict ivit intre Operatorul trickSHOT Food Market  si clientii www.food-market.ro va urma calea unei concilieri amiabile. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale in vigoare de la momentul respectiv, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor romane.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii oaspetele isi asuma in totalitate aceste riscuri.

VIII. DATE PERSONALE 

Operatorul trickSHOT Food Market  garantează securitatea și confidențialitatea tuturor datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Datele personale ale oaspeților ar putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Pe parcursul interacțiunilor locației cu oaspeții, aceștia permit LOCAȚIEI accesul la următoarele informații personale:

– Adresa de e-mail – necesară pentru confirmarea rezervărilor efectuate

– Numărul de mobil – necesar pentru contactarea în cazul unor modificări de ultim moment legate de rezervarea efectuată

– Adresa

IX. DISPOZITII FINALE

In cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarata nula sau invalida, indiferent de cauza, clauza declarata nula nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului in care se gaseste in stransa legatura cu aceasta din urma.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament, fara o notificare prealabila.

Pentru orice alte informatii sau nelamuriri, clientii pot contacta Departamentul Marketing la adresa de e-mail marketing@trickshot.ro.

Prezentul Regulament este pus la dispozitia clientilor pe site-ul www.food-market.ro, sectiunea Regulamente.