LIVRARE PRODUSE DE MĂCELĂRIE

40 de lei CADOU

SCOATE LA LUMINĂ BUCĂTARUL DIN TINE

Dacă vrei să scoți la lumină talentul tău de bucătar, comandă produsele noastre de măcelărie ready-to-cook, provenite de la animale crescute în mod natural și marinate după o metodă proprie. Vita este Black Angus România, maturată in-house, de asemenea după o rețetă proprie.
Toate preparatele au instrucțiuni de gătire → adică 100% șanse de laude.

Program de livrări: luni – sâmbătă.

Intervale de livrare: 12.00 – 14.00, 14.00 – 16.00, 16.00 – 19.00/20.00.

 Duminica nu se fac livrări.

DESPRE PRODUSELE NOASTRE

Produsele noastre de măcelărie ready-to-cook provin de la animale crescute în mod natural, tranșate și marinate în unitatea noastră după o metodă proprie, artizanală, păstrând cele mai ridicate standarde de calitate și igienă.

Toate produsele sunt la nivel de specialitate HoReCa, calitate premium și au instrucțiuni de gătire, asigurându-te, astfel, că vei găti o masă pe care o va lăuda toată familia.

Vita este Black Angus România, maturată după o rețetă proprie. Maturarea cărnii reprezintă stadiul în care, datorită transformărilor din structura cărnii, aceasta îşi măreşte capacitatea de hidratare şi de reținere a apei şi îşi îmbunătățeşte caracteristicile senzoriale: frăgezime, suculență, aromă.

Maturarea se efectuează în vitrine speciale de maturare, durata fiind între 14 şi 28 zile, aceasta începând cu aproximativ 24 de ore după sacrificarea animalului. Păstrarea cărnii în vederea maturării la 2ºC reprezintă cea mai bună cale prin care microorganismele sunt ținute sub control şi riscul dezvoltării acestora este minim.

Livrarea se face în recipiente de unică folosință, respectând toate normele de igienă impuse de situația actuală.

ZONE DE LIVRARE ȘI PROGRAM

București (toate sectoarele), Pipera, Otopeni, Voluntari, Tunari, Corbeanca, Mogoșoaia, Ștefăneștii de Jos, Bragadiru, Măgurele, Pantelimon, Cernica, Chiajna, Chitila, Dobroești, Popești Leordeni, Roșu, Balotești.

PROGRAM LIVRĂRI: luni – sâmbătă, 12.00 – 20.00.

Comenzile se livrează a doua zi după ce acestea au fost plasate. Duminica nu se fac livrări.

METODE DE PLATĂ

Comenzile se pot achita online (card bancar / card de masă) sau la momentul livrării, prin numerar, card de masă sau card bancar.

COMANDĂ MINIMĂ

  • Zona 1: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Pipera, Voluntari, Otopeni

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minimum 100 de lei. Sub acest prag, taxă de transport 25 de lei.

  • Zona 2: Sector 4, Sector 5, Sector 6, Tunari, Ștefăneștii de Jos

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minimum 150 de lei. Sub acest prag, taxă de transport 25 de lei.

  • Zona 3: Bragadiru, Măgurele, Mogoșoaia, Cernica, Chiajna, Chitila, Corbeanca, Dobroești, Popești Leordeni, Roșu, Balotești, Afumați

Comandă minimă de 150 lei, la care se adaugă taxă de transport 25 de lei.