Produsele noastre de măcelărie ready-to-cook provin de la animale crescute în mod natural, tranșate și marinate în unitatea noastră după o metodă proprie, artizanală, păstrând cele mai ridicate standarde de calitate și igienă.
Toate produsele sunt la nivel de specialitate HoReCa, calitate premium și au instrucțiuni de gătire, asigurându-te, astfel, că vei găti o masă pe care o va lăuda toată familia.
Vita este Black Angus România, maturată după o rețetă proprie. Maturarea cărnii reprezintă stadiul în care, datorită transformărilor din structura cărnii, aceasta îşi măreşte capacitatea de hidratare şi de reținere a apei şi îşi îmbunătățeşte caracteristicile senzoriale: frăgezime, suculență, aromă.
Maturarea se efectuează în vitrine speciale de maturare, durata fiind între 14 şi 28 zile, aceasta începând cu aproximativ 24 de ore după sacrificarea animalului. Păstrarea cărnii în vederea maturării la 2ºC reprezintă cea mai bună cale prin care microorganismele sunt ținute sub control şi riscul dezvoltării acestora este minim.
Livrarea se face în recipiente de unică folosință, respectând toate normele de igienă impuse de situația actuală.
București (toate sectoarele), Pipera, Otopeni, Voluntari, Tunari, Corbeanca, Mogoșoaia, Ștefăneștii de Jos, Bragadiru, Măgurele, Pantelimon, Cernica, Chiajna, Chitila, Dobroești, Popești Leordeni, Roșu, Balotești.
PROGRAM LIVRĂRI: luni – sâmbătă, 12.00 – 20.00.
Comenzile se livrează a doua zi după ce acestea au fost plasate. Duminica nu se fac livrări.
Comenzile se pot achita online (card bancar / card de masă) sau la momentul livrării, prin numerar, card de masă sau card bancar.
Livrare GRATUITĂ la comenzi de minimum 100 de lei. Sub acest prag, taxă de transport 25 de lei.
Livrare GRATUITĂ la comenzi de minimum 150 de lei. Sub acest prag, taxă de transport 25 de lei.
Comandă minimă de 150 lei, la care se adaugă taxă de transport 25 de lei.