Porterhouse Steak (vrăbioară și mușchi de vită maturată cu os) - 0,8 kg

Porterhouse Steak (vrăbioară și mușchi de vită maturată cu os) – 0,8 kg

Aprox. 800g/ bucată. Din cauza poziționării osului în carcasă, nu putem standardiza greutatea bucății livrate. Astfel, la livrare, vei plăti exact greutatea primită, care poate varia cu până la +/- 20% față de estimarea listată aici, pe site.

120,00 lei

Ingrediente: vrăbioară și mușchi de vită cu os, marinate cu rozmarin și ulei de măsline. Produs livrat crud, ready-to-cook, cu instrucțiuni de gătire.

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Preparate din carne de vită Black Angus România, tranșate în unitatea noastră, după o metodă artizanală, păstrând cele mai ridicate standarde de calitate și igienă.

Maturarea cărnii reprezintă stadiul în care, datorită transformărilor din structura cărnii, aceasta îşi măreşte capacitatea de hidratare şi de reținere a apei şi îşi îmbunătățeşte caracteristicile senzoriale: frăgezime, suculență, aromă. Maturarea se efectuează în vitrine speciale de maturare, durata fiind între 14 şi 28 zile, aceasta începând cu aproximativ 24 de ore după sacrificarea animalului. Păstrarea cărnii în vederea maturării la 2ºC reprezintă cea mai bună cale prin care microorganismele sunt ținute sub control şi riscul dezvoltării acestora este minim.

Livrarea se face în recipiente de unică folosință, respectând toate normele de igienă impuse de situația actuală.

Informații suplimentare

Greutate

800 g/ ambalaj, +/-20%

Porții estimate

n/a

Alergeni

n/a